Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/public_html/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

"SEO одит на онлайн магазин в реално време и често срещани SEO проблеми"

В своята тема Дидо ще ни запознае с най-често срещаните SEO проблеми при сайтовете в днешни дни - от технически, до контент и позициониране на ключови думи, до линк профил проблеми. В рамките на 30 минути ще получите приложими съвети за подобряване видимостта на уебсайта в Гугъл.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Дидо Григоров е собственик на SEO Агенция НетПрезента и от 2017 година е част от екипа на SEO Агенция Serpact. Има опит като SEO специалист близо 13 години опит. Основен фокус и интерес за него са изграждането на семантични ядра, контент маркетинг стратегиите, семантичната оптимизация на съдържанието и структурата на уебсайта, изследването и анализа на Гугъл патентите, стратегиите за линк билдинг и техническото SEO. Дидо е работил за световни брандове като Agorapulse, RazorSocial, Tradologic, Telus International и други.
Той е един от първите SEO специалисти в България с 2 реализирани уебинара и специално гостуване в Twitter чата на световния топ софтуер за SEO - SEMrush.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Желаете ли да участвате в Networking cocktail party? (+50 лв.)
Previous
Next

TOP