Кога? 

На 19.04. (петък) в Международен Панаир Пловдив, Конгресен център, ще се проведе първата конференция в България по невромаркетинг Neuromarketing&Customer Experience Conference 2019”

На конференцията ще разгледаме какво е невромаркетинг и как да го използваме в работата с клиентите. Ще ви запознаем с нови подходи към психологията на  продажбите и как невромаркетингът може да ни служи като емоционален инструмент за създаването на успешен бранд. Ще обърнем внимание как е възможно продажбите да бъдат стимулирани чрез този инструмент и какво всъщност представлява той? Как да се ориентитаме към клиента и как да ,,влезем в душата му?  

Какви ще бъдат темите? 

Едни от най-добрите лектори по тази тема ще ни запознаят с развитието на невромаркетинга в България – стратегии, изследователски компании, технологии за тяхното приложение. Защото невротехнологиите са една напълно нова перспектива в бизнеса.  

Друг фокус на програмата е Customer Experience или така наречения клиентски опит. Ще разгледаме проблемите, пред които е изправен всеки от нас в процеса на изграждане и подобряване на клиентския опит в компанията, независимо от индустрията, в която се намира. Лекторите ще ни запознаят с практически казуси и примери, чрез които   покажат задълбочено проучване на модела  в различните индустрии. Нагледни примери ще бъдат дадени за използване на различни техники, чрез които да подобрим клиентския опит и да увеличим продажбите 

Кои са лекторите? 

Наш лектор ще бъде Жечо Добрев - старши Консултант в английско-американската компания Beyond Philosophy – първата консултантска компания изцяло фокусирана към клиентското преживяване.Той помага на компаниите да подобрят клиентското преживяване и бизнес резултатите, а методите варират от статистически изследвания, Journey Mapping проекти, работа с мениджмънта и тренинги. Ще се запознаем и със Станимир Андонов  - маркетинг и брандинг специалист с голям опит. Автор на най-продаваната бизнес книга от български автор за 2015 г.  В областта на невромаркетинга ще ни въведе Стилиян Георгиев като автор на редица публикации по темата. Специалист с дългогодишен опит в областта на ЕЕГ изследванията и обработката на ЕЕГ сигнали.

Лектор ще бъде и невробиологът Иван Христов, занимаващ се с изследването на мозъчната активност и зрителните функции, посредством използването на разнообразни психофизични задачи и специално разработен за целта софтуер. През последните години работи по проекти свързани с изследване на зрителните и когнитивни функции при различни социално значими заболявания, такива като аутизъм, хиперактивност с дефицит на вниманието и дислексия на развитието. Георги Ценов, който също ще говори по темата  е преподавател и изследовател, мениджър на стартъп компании и на неправителствена организация.

Камен Костадинов – старши Мениджър отдел „Управление на клиентското преживяване“ в УниКредит Булбанк през последните три години в Банката се занимава с най-голямата си страст, а именно – клиентското преживяване. Ще се срещнем и с Елина Желева, коуч и консултант по дизайн мислене. Дора Андреева, Strategic Marketing Director в Тед-Бед също ще бъде лектор. Явор Янкулов, мениджър в E-Training.bg, ще ни запознае с новите маркетинг стратегии.  

Науката и младите хора 

Digital4Plovdiv подкрепя кариерното и научно развитие на младите хора в България, като предоставя безплатни пасове на студенти след предварителна регистрация и срещу представена студентска книжка в деня на конференцията. Всички присъстващи ще получат сертификати.   

За да направите своята  регистрация за посещение на събитието е нужно да попълните регитрационната форма ТУК. Очакваме Ви!  

Повече информация за събитието и програма може да намерите ТУК.

TOP