Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/digital4/public_html/wp-content/plugins/formcraft3/formcraft-main.php on line 1019

ТЕМА

Сигурност в Интернет! Можем ли да се справим сами?

През последните години темата за сигурността в интернет става все по-наболяла и става един от най-важните фактори за всеки собственик на уебсайт, особено за бизнес сайтове и електронни магазини. Тези сайтове  са едни от най-честите мишени за злонамерен достъп. Целта на „хакерите“ е не само да направят сайта неработещ или да откраднат информация. В последните години пробивите в сайтовете обикновено са „спящи“. Като мини, които се залагат, за да бъдат активирани по-късно. В тази тема управителя на Суперхостинг.бг Любомир Русанов ще ви запознае с основните правила за сигурност, които всеки собственик на сайт е важно да спазва.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Любомир Русанов е основател и управител на една от най-голямите и бързоразвиващи се хостинг компании в България – СуперХостинг.БГ. Има дългогодишен опит в IT сферата, като е заемал различни ръководни и изпълнителни длъжности в Български и международни софтуерни компании. В СуперХостиинг.БГ отговаря за стратегическото планиране и връзките с ключови клиенти и партньори.

""
1
Бърза форма за регистрация:
Име на участника (въведете със запетаи при повече от 1 участник)
Телефон за връзка
Професия / длъжност
ЕГН
Име на фирма / организация
Адрес на фирмата по регистрация
ЕИК / БУЛСТАТ /
ИН по ДДС
МОЛ
Как научихте за събитието:
Код за отстъпка:
Промо код
Желаете ли да участвате в Networking cocktail party? (+50 лв.)
Previous
Next

TOP