Заявяване на участие като доброволец

12-13 октомври 2023

Digital4Plovdiv & Expo 2023 набира доброволци

Спомняш ли си кога за последен път прави нещо ново, интересно и забавно? Нещо, което ти беше полезно и те срещна с готини хора? Предлагаме ти да станеш част от Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv & Expo 2023! Стани част от едно от най-значимите събития у нас, което всяка година събира най-добрите професионалисти в сферата на онлайн маркетинга и търговията в България.

Спомени от предходни събития

Да си доброволец е едновременно отговорна и забавна (ползотворна) задача, която ти дава възможност:

Доброволците ще имат отговорности като:

Ако тези задачи не те плашат и притежаваш:

Какво получавате в замяна?

Като доброволец на Digital4Plovdiv & Expo 2023  ще имаш възможност да се запознаеш с много нови хора, да научиш нови неща по време на лекциите и между тях. Ще се потопиш в реда и хаоса на организацията на събитията, ще видиш нещата зад кулисите. Всеки доброволец ще получи и сертификат за принос към организацията на събитието!

Заявяване на участие като доброволец

Често задавани въпроси

Какво получавате в замяна?

Като доброволец на Digital4Plovdiv 2023, вие ще получите невероятни възможности и изживявания: Нови познанства: Ще имате възможността да срещнете много нови и вдъхновяващи хора от различни сфери на живота.
- Обучение и знания: През събитието ще има лекции и обучения, където можете да научите нови неща, да разширите своите познания и да споделите опит с други участници.
- Инсайдерска гледка: Ще се потопите в реда и хаоса на организацията на събитията и ще видите нещата зад кулисите. Това е възможност да научите какво е необходимо за успешната реализация на големи събития и да придобиете ценен опит.

Сертификат за принос! Какво представлява?

Всеки доброволец ще бъде отличен със сертификат за своя принос към организацията на събитието, който може да бъде добавен към вашето професионално портфолио.
Достъп до събитието: Ще имате безплатен достъп до събитието и ще можете да участвате във всички интересни активности и презентации.

MasterClass специализиран достъп до уникални обучения за вас!

- Получавате възможността да участвате в мастърклас от програмата на събитието, където можете да се научите от водещи експерти в областта.

Рекламни материали и бонуси

- Ще получите стилна торбичка с рекламни материали, включително тениска или термо чаша, за да си припомните участието си. И да не забравим, невероятни ЕМОЦИИ: Последно, но не на последно! Очакваме ви!