Панайот Стефанов

Панайот Стефанов e издател и главен редактор Издател на „Нула32” – градското списание на Пловдив, което има зад гърба си вече 18 броя, един от които, озаглавен Post Scriptum, е посветен на памет за местата, определящи ни като личности.
По своята концепция списание „Нула32” е издание без аналог в България, но може би най-впечатляващото в него е “Клуб Нула32”.
Въпреки, че се разпространява безплатно, списанието предлага възможност за абонамент за всички, които искат да го подкрепят и да бъдат част от Клуба, а това – към днешна дата – са над 150 съмишленици.

Катерина Лютакова

Катерина Лютакова има осемгодишен опит в обслужването на крупни корпоративни клиенти по търговски и административни проекти, регулаторни въпроси и спорове.
Занимава се подробно с търговско право, електронна търговия, интелектуална собственост и авторско право. Проучвала е не само българското, но и законодателството на европейско ниво – регламентите и директивите, въведени в България, както и решенията на Съда на ЕС по тяхното приложение.
С колегите си от Адвокатско дружество „Савов и партньори“ покриват пълния спектър от услуги в областта на гражданското, търговското, административното и данъчното право.

Catalin Vladescu

With more than 15 years of experience in the IT&C sector, 10 of them in ecommerce alone, Catalin Vladescu is now the Head of Sales and Marketing for VTEX Romania. As a Platform Manager for eMag, Catalin has been an integral part in transforming the online giant from an IT store to a regional multicategory marketplace. Furthermore, as a Regional eCommerce Specialist for The LEGO Group, Catalin proved his experience is not limited to the B2C retail area, as he managed the entire regional strategy for the world’s largest toy manufacturer

Марио Василев

Марио Василев има над 20 години опит в дигиталните технологии, като едва на 17 г. печели първата си награда са сайт на годината. Той е реализирал множество успешни проекти за български и международни компании, както и за любимите лица от шоу-бизнеса в България. Марио е част от обществената телевизия едва от няколко месеца, но резултатите е социалните мрежи вече са видими от онлайн потребителите. Освен, че сайтовете на БНТ за поредна година са в топ 10 на платформите достигащи до най-голям брой потребители, според Института за изследване на журналистиката „Ройтерс“ към университета в Оксфорд, в последните месеци YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn и Tik Tok каналите на БНТ отбелязват постоянен възход. Марио е визионер с поглед, устремен в бъдещето и всеотдаен професионалист.

Георги Прусийски

По професия и занаят е програмист, който се занимава се с уеб разработки.  Достига до няколко ръководни позиции в IT сферата. Много ценен опит трупа, ръководейки екипа за разработка на стартъпа Oxxy – уеб билдър платформа, която, излизайки на норвежката стокова борса, бива оценена на 10 млн. евро. Георги Прусийски е създател на Webrika и организатор на IT курсове и събития в Плевен.

Атанас Ламбев

Атанас е амбасадор на Digital4Ruse, занимава с дизайн и изработки на уеб сайтове от 2002 година. Горд баща на два нощни бяса :). Любител на WordPress. В портфолиото си има над 500 завършени проекта, увлича се по брандинг и организиране на събития. В сферата на VR навлиза успешно малко преди пандемията като основател на imot360. От тогава хобито се превърна в страст, с едно единствено мото – “Спрете ли да мечтаете всичко е свършено … мечтайте толкова е лесно!”

Георги Ангелов

Георги Ангелов е Full Stack Designer (Product designer, UI & UX Designer, Webflow Developer)с повече от 20 години професионален стаж в разработката на UI дизайн и уеб продукти. Разполага с технически и бизнес умения да ви преведа през целия процес на уеб разработката от консултацията до техническата реализация.

Създател и автор на първия блог за no-code технологии, дизайн и предприемачество (www.no-code.bg) в България, дизайн лектор и ментор на студенти, жури в най-престижните дизайн конкурси в България.

Обича да решава бизнес казуси с помощта на дизайн решения и безкодови технологии.

Христомир Витанов (Мъро)

Христомир Витанов-Мъро е рекламист, предприемач и маркетолог с над 7 години опит в сферата. Завършва политология, но намира своето призвание в изследване на потребителското поведение в социалните мрежи и създаване на реклами. Огромна част от иновациите в дигиталния маркетинг могат да бъдат проследени до него. Експертизата му се простира от управление на милионни рекламни бюджети в международна среда, през развитие на бизнес модели в директните продажби, до автомобилен бранд мениджмънт.

През кариерата си Христомир заема и позиции на маркетингов директор в технологични стартъп компании. През 2018 година Мъро поставя началото на ANOMALY – агенция, която чупи представите за маркетинг с дръзки похвати на принципа “неочаквано, но общоприето”, където ежедневно прилага иновативни подходи за развитието на бизнесите на клиентите си. По-късно се появяват GEROI – агенция за Performance Marketing, и Anomaly Studio – продуцентското звено от маркетинговата машина. Един от най-новите му проекти е създаването и развиването на собствени брандове под шапката на Anomaly.

В края на 2019 година част от екипа, начело с creative директорa и основател на Anomaly.bg Христомир Витанов, започват разучаването на непознатата мрежа TikTok, като създават профили и съдържание за всичките си клиенти. За 2 години ANOMALY.BG публикува хиляди видеа в TikTok, които имат милиони гледания за клиентите на агенцията.