Цветан Величков

Цветан е дизайнер с над 15 години опит в графичния, UI и уеб дизайн. През последните 4 години е един организаторите на BGYTFM – общност от снимащи хора. В тази общност в момента има на 370 специалисти в областта на видео и фото заснемането. Основната и цел е да подкрепя и развива специалистите в бранша.

Освен това Цветан е един и от основателите на Black LIghts Studio, споделено пространство за снимащи хора и студио ориентирано към продуктова фотография и видео.

Николай Кръстев

Николай Кръстев e SEO оптимизатор, маркетьор, рекламист, сертифициран Google Ads, Goоgle Analitycs и Microsoft BingAds специалист

Олег Петров

Олег оптимизира процеса на работа в полза на клиента. Противник е на линейните процеси, за това ползва AGILE методологии в организацията на проектите си. Използва много различни технологии, за които гарантира. Основния му фокус е върху WordPress и WooCommerce. В момента се занимава с различни WordPress проекти, както и с администрация на WordPress България – най-голямата активна WordPress група на балканите. Oсвен с WordPress разполага с много опит в менажирането на проекти, които са писани по задание и са напълно Custom. Технологиите, с които той и екипа му изпълняват проектите е PHP, както и нейните прилежащи Framework технологии, като Laravel. В кариерата си се е сблъсквал с всички аспекти на дигиталия маркетинг и менажиране на мултинационални екипи, но днес името Олег Петров се свързва с изработка на сайтове с WordPress и WooCommerce.

Петър Николов

Петър е разработчик с над 20 години опит. Преди 11 години основава своя собствена компания. От 9 години в Mobilio се занимават само със мобилни разработки и десктоп приложения предимно за Apple платформите. Привърженик е на на Mobile First идеологията и вярва, че тепърва ще се удивяваме на нови постижения на мобилния фронт.”

Мая Георгиева

Мая Георгиева притежава над 20-годишен търговски и бизнес опит в сферата на
телекомуникациите и управлението на B2B продажби за ритейл вериги както в България, така и
в чужбина. Мая е била част от глобалния екип на T-mobile в Германия, а през 2021 година се
присъединява към DHL Express България, където отговаря за развитието на бизнеса и
електронната търговия.

Страхил Радовски

Страхил Радовски има 10+ години опит във Fintech, IT, корпоративни финанси, набиране на средства и инвестиционни проекти. Той силно се интересува от технологии, иновации и Big Data.

Христо Радичев

Христо Радичев има дипломи по социология и по международни отношения от СУ „Климент Охридски”. Започва професионалната си кариера в GfK България като ръководител на проектите Leaflet Monitor и Shopping Monitor, които изследват пазара за бързооборотни стоки.

След това, като интернет мениджър в международното издателство “Reader’s Digest”, отговаря за имейл маркетинга и изграждането на клиентски бази данни в България, Босна и Херцеговина, Словения, Сърбия и Хърватска. Съавтор е на някои от най-успешните eDM (electronic Direct Mail) проекти за компанията.

Сега е управител за България на “Медияпост Хит Мейл” – специализирана компания за директен и дигитален маркетинг, част от френската група “La Poste”, в топ 10 на българския пазар. Днес екипът на „Медияпост Хит Мейл“ управлява онлайн кампании в 11 държави.

Светослав Николов

Портфолиото от компетенции на Светослав Николов включва всички направления при изграждане на онлайн бизнес – дизайн, разработка, маркетинг, организация и анализ. Той е съосновател и проектен мениджър в NK Software – компанията, която стои зад платформата за онлайн търговия MiniMax. Тя е плод на над 15 годишен опит и приложение в собствени eCommerce проекти на компанията. MiniMax дава сериозна заявка за цялостно решение за организация и управление на онлайн и офлайн бизнес – съчетание от ERP софтуер и онлайн магазин работещи в пълен синхрон

Мартин Попов

Мартин Попов има 15 години опит в дигиталния маркетинг и реклама. Над 10 години неговата агенция е една от водещите дигитални агенции у нас. Фокусът и силата на агенцията е в реализирането на мащабни и интегрирани кампании в дигиталната среда, целящи повишаване на приходите на техните партньори. Той е участвал и организирал десетки конференции и семинари на тема дигитален маркетинг и реклама, жури на редица конкурси и чест гост в телевизионни бизнес предавани

Десислава Авджиева

Десислава притежава голям опит като PR експерт, обучител и бизнес консултант по първи стъпки в бизнеса, структуриране на бизнес процеси, организация на събития, както и бранд консултант за личен и бизнес бранд. През 2021 година става съосновател на Академия за личен и бизнес бранд BrandSuccess. В Академията се провеждат обучения на тема как да се създава целенасочено и планирано съдържание за личен и бизнес бранд, така че през автентичността на отделния човек, аудиторията да се свързва с бизнеса му. 
Освен обученията, през април 2022 година, заедно с партньорката си Виолета Мачева, създават мастър майнд групи за личен и бизнес бранд, в които учат хората как през качествено съдържание в социалните мрежи и привличащи вниманието визуални елементи да развиват своя личен и бизнес бранд.