Digital4Plovdiv 2023

Осигурете си спокойствие с бърз кредит до заплата

Осигурете си спокойствие с бърз кредит до заплата

На фона на настоящата епидемична обстановка и внезапните икономически промени много хора останаха без работа или доходите им рязко намаляха. В подобни ситуации добър вариант за финансиране е използването на небанкови кредитни институции. Ние от Cash Credit сме именно такива и предлагаме специален бърз кредит до заплата.

Какво представлява бързият кредит до заплата

Появил Ви се е внезапен разход, който не е предвиден в бюджета на семейните финанси или празничният месец наложи извънредна покупка на подаръци за близките, което води до дисбаланс във финансовия Ви отчет? Не се притеснявайте, CashCredit е Вашият доверен партньор, който ще Ви помогне в трудна ситуация. Как? С отпускане на бърз кредит до заплата, който е с много изгодни условия и от него вече се възползваха десетки наши клиенти.

За да получите пари назаем, трябва просто да преминете през три лесни стъпки:

  1. Кандидатстване – регистрация, попълване на личните данни и избор на начин за получаване (банков път, в офис на компанията, в каса на EasyPay);
  2. Електронно одобрение;
  3. Получаване на заявената сума.

Заявяването на желаната сума пари се извършва в три лесни стъпки и изцяло онлайн. Одобрението е в рамките на 6 минути, а известието за това ще получите под формата на SMS.

Колко пари мога да получа

Границата за теглене на бърз кредит до заплата е в рамките на 100 до 800 лв. Това е сума, която ако се управлява добре, може ефективно да “закърпи” месечния бюджет и даде нужната финансова сигурност. Вариантите за получаване се увеличават от най-ниската стойност до най-високата, със стъпка от по 50 лв. Например: 100 лв., 150 лв., 200 лв. и т.н. 

Как да прецените колко пари са Ви необходими? Добър вариант и доста модерно днес е воденето на елементарна отчетност на личните финанси. Този отчет е съставен от три таблични колони: приходи, разходи, баланс. Ако си водите такъв отчет доста дълго време, той може да Ви подскаже с колко пари разполагате всеки месец и колко биха Ви били необходими при кандидатстване за бърз заем до заплата.

Какви са условията

Условията са изключително елементарни. На първо място, от бърз кредит до заплата се възползва всеки пълнолетен български гражданин, с навършени 18 години. Другото условие е кандидатът да притежава валидна лична карта.

Удобството от използването на услугата на Кеш Кредит се изразява в:

  • Нулевата лихва при теглене до 600 лв. за новите клиенти;
  • Дневна фиксирана лихва;
  • Погасяването е, когато решите;
  • Изплащането се извършва само за дните, през които е използван заема.